Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tacksamhet över att de krångligaste av dagar ha arbetskamrater som mina...


Arbetsglädje



vi är här tillsammans
delar kunskap
i en tidspressad rymd
skynda på
kraven är höga
och tiden knapp
prestera prestera
varför är det inte klart
skratt blandas med datorkrångel
hamrande på tangenter
producera mera
mail på ingång
godkänt eller inte

våren leker utanför fönstret
fågelkvitter når våra öron
ger ledighetslängtan
känner ändå en glädje
i att vara där vi är
tillsammans




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-04-24 11:07



Bookmark and Share


  AndersN
Du skickar väl den till kamraterna. Arbetsglädje är arbetsmiljön fundament.
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare