Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler femradingar, min nya hobby! Ny variation, prova och förnöjs! /Sandra


femradingar II




sova
djupt länge
längtar behöver önskar
men huvudet vill inte
sova

springa
framåt vidare
stretar pressar kämpar
men benen vill inte
springa

läsa
snabbt effektivt
skulle borde måste
men ögonen vill inte
läsa

lyssna
noga uppmärksamt
försöker kämpar tvingar
men öronen vill inte
lyssna

tala
begripligt sammanhängande
ljudar pladdrar forcerar
men tungan vill inte
tala

glömma
genast fullkomligt
förtränger ignorerar dränker
men hjärnan vill inte
glömma

sova
djupt länge
längtar behöver önskar
men huvudet vill inte
sova





Fri vers av asplausibelt
Läst 1615 gånger
Publicerad 2007-04-24 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd