Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna noga nu, så får du höra de ord du har längtat efter.


Min hälsning


Älskling
jag har skickat dig en hälsning.
En mycket speciell
hälsning.


En hälsning
som är olikt de andra.
Hälsningen
är mycket vacker.


Öppna ditt fönster nu
och lyssna noga.
Lyssna på min
kärlekssång




Fri vers av Manal
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-03-03 00:23



Bookmark and Share


    Mejja
Mycket vackert och finstämt format!!!!
2005-03-07

  Magnus2
fin!
2005-03-05

  Dilsewat
på det sätt att man tjusat oavsett vilka ord, överraskningar som används eller inte används.
2005-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal