Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

Nu har lugnet lagt sig och man känner sig renare i själen.

Lustigt så smutsig man kan känna sig,

när man blir utsatt för något som någon annan gjort en.

Kändes som jag var värdelös, mindre värd.

Någon slags stöttepelare i livet.

Och jag kan känna hur min låga självkänsla,

kommer på besök flera gånger om dagen.

Nu gäller det bara att hitta kraften i mig

själv.




Fri vers av nudel
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-04-25 10:30



Bookmark and Share


  devilsangel
Ja!! Och du kommer hitta kraften, för den finns där inom dig...
2007-04-25

  Nyfiken drömmare
Trots att dikten handlar om något sorgsamt, så känns den ändå hoppfull. I din själ bor en kraft så stark så stark... det gäller bara att plocka fram den och låta den leda dig. Jag tror på dig!
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

nudel