Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, mitt hjärta talar.

 

 

Om jag kunde så skulle jag

 

sända dig

 

hundratals kyssar

 

tusentals kramar

 

och

 

ord som aldrig tar slut.

 

 

 

Avståndet mellan mig och dig

 

får kärleken att svalna

 

likt is

 

men ibland

 

brinner våra hjärtan

 

likt världens ljus.

 

 

 

Trots alla miljontals mil så kan jag

 

höra hur ditt hjärta slår

 

och

 

hur du tappar andan

 

ibland

 

särkilt när jag säger

 

att jag älskar dig.

 

 

 

Om jag kunde så skulle jag

 

sitta brevid dig nu

 

älskling

 

smeka din kind

 

viska i ditt öra

 

och aldrig någonsin sluta

 

älska dig.

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 650 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-26 01:12



Bookmark and Share


  thyme
fint. bra skrivet.
2007-08-20

  caraa
helt underbart skrivet. Texten flyter på och man njuter av varje litet ord som gör en alldeles varm i kroppen. =)
2007-05-02

    ej medlem längre
Vackert o berörande, mycket vackert
2007-04-26

  Sanchez VIP
\"ord som aldrig tar slut.\"
och
\"brinner våra hjärtan
likt världens ljus.\"

är fina, fättefina tankar,

i övrigt
mycket kärleksfullt skrivet som vanligt om det svåra med kärlek på distans
2007-04-26

  utstött
Wow, så känner jag också.
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal