Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet helt enkelt underbart!


Morgonlycka



morgonpromenad i fåglars kvitter
fyller med glädje
en sprudlande lycka
över att jag är jag
för livet här och nu
upprymdhet lyfter mitt inre
likt en fjäril
runt runt i själslig dans
tankar
en önskan att världen
får vakna med känslan
som bor i mitt bröst

leende vänder jag hemåt
för att med kärlek väcka de mina




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-04-26 09:54



Bookmark and Share


  Albert
jag känner så mycket gott när jag läser dig
2007-05-10

  thyra
Ditt sprudlande och sprittande smittar av sig. Vacker text och vackra tankar!
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare