Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mig, min

 

lägger ner honom
våra kroppar i nakenhet
letar efter mjukheten
jag känner så väl
där, midjan och ner
stryker händerna mot
hör honom flämta till

 

min tunga snittar halsen
i två delar är njutningen
att ge och att få
nuddar hans mage
med mina bröst
rysningarna sprider sig

 

sensuellt doftande lakan
smekande ljumma vindar
stundens själfullhet fuktar
reser sig för att möta
smakar hans kyss
han är min, i mig, min
lägger ner honom
sittandes




Fri vers av Erika H
Läst 873 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-26 19:39



Bookmark and Share


    Stormöga
oooh...vilket ruggigt härlig text! vanligtvis blir texter med sex i antingen väldigt råa, eller väldigt kliché artade...men detta var verkligen vackert!
2008-10-22

  Don Jorgé
Låter som en fin stund. Erotiskt och härligt.
2008-10-02

  Ronny Berk
så njutbart i sin mjukbara huds flämtande nakenhet som doftar och nuddar...
2008-02-08

    Nattviol
\"i två delar är njutningen
att ge och att få\"

*fuktar mina läppar här*

mmm.. helt rätt reds.val!

som en.. vad säger man...
en.. äh.. überskööön
tanke och dröm!!!

sittandes!

mmm.... ; ))))
2008-02-04

    © Birgitta Wäppling VIP
Sensuellt skrivet och inte ett ord för mycket.
2007-12-31

  Zteffy
Va erotiskt, vackert!
2007-12-17

  stella
Du klarar balansgången utmärkt, inte ett ord för mycket för att göra det plumpt. Appetizer!
2007-06-15

  Tärningen är kastad
jag säger bara vad vore livet utan erotik,
särskilt när det presenteras så här snyggt förpackat
2007-04-27

    JJ VIP
Vackert! sensuellt! Ditt lockande sätt att skriva erotik är i en klass för sig! Mvh. JJ.
2007-04-26

    wilja
säger bara; mmmmm....
2007-04-26

  devilsangel
Härlig, skön, sexig text!! Man går ju igång totalt ;-)
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Erika H