Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta den med en nypa salt och mycket humor och ej dåligt humör.
Ett nonsense poem. Njut bara :D



Spyaktiga kvickheter

 

Spelet är slut
under förutsättning
att vi spelar rysk roulett
och du spelar sist.

Tveka inte!
Två saker må hända!
Apan äter min hjärna
eller elefanten i rummet
spelar bowling med ditt huvud

Kortleken är räknad
och babianen kliar sin röda . . .
 näsa inför åskådaren

Clownens högklackade skor
lämnar sina spår på ståndens
håraktiga mellanrum.

Ett skrik hörs i korridoren
och du vaknar ur din dröm

Den svettiga kudden
nappen ligger på golvet
blöjan måste bytas . . .
- Mamma?

Det var en annan dröm
- shhh. . . ingen fara, allt är bra

Jag har en gåva för dig
Colombiansk slips
sträck ut din tunga
jag har köpt en klubba för dig
smaken - banan. . .Oj!
Du glömde knyta dina skor!

- Oj oj oj . . . förlåt . . .
väckte jag minnen från armén?

Låt oss be på våra bara knän
du först

(klubban viner genom luften).

- Vem är du?

~  hinken står bredvid din dataskärm ~









Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-04-28 23:12



Bookmark and Share


  isabel louise
vilken underbar text, som ändrar riktning stup i kvarten, full av härliga bilder och ord! tack för läsningen! =)
2007-04-30

    Nattviol
visst är det fantastiskt att kunna
uppfatta allt som passerar ens
hjärna och ge orden möjlighet
att forma meningar tillsammans
med andra ord!
och visst är dina rader
njutbara att läsa - associationerna
kreverar likt fyrverkerier...
2007-04-29

  Anders P VIP
ibland är det så skönt att befria det associativa flödet. det som blir har oftast en allvarlig mening även om den bara kan tolkas av sin upphovsman/kvinna.
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman