Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga ord

 

 

Jag har redan

drunknat

i dina ögon

älskling.

 

Och du ber mig att förklara

min kärlek.

 

Jag vet inte vilka ord

jag ska använda

eller om

de kan räcka till.

 

Låt mig få visa dig

hur mycket jag älskar dig.

 




Fri vers av Manal
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 01:00



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Ord kan reciteras... kärlek däremot kan kännas. Vacker och enkel. Precis som kärlek bör vara:)
2007-05-06

  Sanchez VIP
ja, absolut
kärleken är ej kärlek om den inte visas i handling
jag gillar den här dikten
2007-05-01

  Anders P VIP
bra men skulle bli ännu bättre om du skippar sista raden. den skriver lite på näsan.
2007-05-01

  Svante
Ja, ibland så blir man helt enkelt bara så där underbart mållös. När språket helt enkelt inte räcker till.
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal