Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en skugga

Känner mig

som en skugga

 

ett mörker

 

utan ljus

 

Känner mig

som en börda

 

ett misstag

 

utan hopp




Fri vers av Cajsa
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-05-04 19:33



Bookmark and Share


  Annmargreta
Nej nej nej du fårinte tänka så---------kram till dig.
2007-05-04

  Ari Viklund
Kraften du har hämtar du från din nästas
bekräftelse när du din nästa med kraft bekräftar
Ångesten kommer ur ensam betraktelse
över osedd kärna av längtan
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg