Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring, spring bara spring!!!



Innan de hinner ikapp dig!

De är efter dig,
de har alltid varit efter dig!

Jag ser det i dina trötta ögon,
dina händer skakar.

Du orkar inte mer eller hur?
Du känner en klump i halsen
kan det vara att det är dem?

Den osynliga handen,
som pressas mot din hals!

Du kan inte andas
du vet att det är dem!
De har hittat dig

Spring, spring bara spring!!!

Dina knän skakar
dina vingliga ben
kan inte bära dig längre

Du faller till marken
och känner hur
den tunga klumpen
skrapar i din hals
landar i din mage
som en sten.

Du kan inte röra dig ur fläcken
och du känner hur din hud ryser
kylan kommer krypandes
andetagen blir till iskristaller
i den kylliga luften
och du ser hur deras figurer
framträder i mörkret!

Spring för sjutton!  Spring för ditt liv!!!

 

 

 

 

 

~ Jag ville skapa en känsla, vilken känsla fick du uppleva? ~




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-05-05 20:17



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Känslan jag upplevde var en slags igenkännings känsla jag haft förr, av att vilja ge upp allt! att lämna jorde livet, man har sprungit, men på något sätt ändå velat att dom skall få tag på en så att allting kan vara över..men så finns där ändå en stark villja nånstans i det fördolda som vill att man skall kämpa! iallafall ett litet tag till...tack min vän! bra skrivet
2007-05-09

    Bim
hm,-kan man kanske köra ifrån dem ...eller köra över ...? ha det gott!Bim
2007-05-07

  Lars Granlöf
O jag som har dåliga knän. =)
Du har lyckats igen.
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman