Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma ögonblick

 

Älskling igår så kunde jag

känna hur hjärtat slog

för dig.

 

I samma ögonblick då du

var i mina tankar

så skickar du mig

ett sms med orden

 

Jag saknar dig oerhört mycket,

du mitt hjärta.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 563 gånger
Publicerad 2007-05-06 17:35



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Vacker beskrivning av den där känslan de brukar kalla kärlek :) Log igenkännande när jag läste dina ord.
2007-06-20

  Marriz
åå! så underbart^^
2007-05-07

  Wingardium LeviosA
Mina fingrar blev varma när jag läste dessa ord. Är det inte vackert!
2007-05-07

  annso.fie
Så kärleksfullt.. vackert.
2007-05-07

  Markattan
Det är kärlek, det ;o) Härligt återgivet.
2007-05-07

    hymerito
Du satte ord på känslan väldigt bra! :)
2007-05-06

  ettjag
vilken timning det var på det sms:et !:)
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal