Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är jag idag . . . (en rad)



om inte glitter på vågorna i mina känslors ocean?




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 13:37



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
underbara kvinna, din fantasi är diamant!
2007-05-10

  Linda Odelmar
vacker & tänkvärd rad..=)
2007-05-10

  Bjarne Nordbö
Inte vet jag. Men den raden var oändligt vacker, så hoppas du är i den.
2007-05-10

    M
Vackert som en stilla sjöbris...
2007-05-10

  Rachel Roth
glittrande väl fångat!!
2007-05-09

  Lasseman VIP
och imorgon är du lugnet efter stormen som lagt sig på dina känslors ocean för att bringa trygghet...som du gör med dina fantastiska texter..tack min vän..simma lugnt.. =)
2007-05-09

    Bim
..den inneboende fina känslan är din källas lycka! Hälsn.Bim
2007-05-09

    Mr.painter
Japp japp bra
2007-05-09

  Jojo
Men oj vad fint...det ger mig uppslag till en längre text... men det får bli en annan dag (sparas, såklart)
2007-05-08

    Donna
...gnistrande brilliant...
2007-05-07

  Mangal VIP
Det som vågar glittrar. Fin tanke.
2007-05-07

  VITRIOL
Lätt att se dig just så. Mycket vackert. Glittra på.
2007-05-07

  nettizen
Så kortfattat och så mycketsägande. Otroligt vackert och jag finner mig själv sittande här med ett leende på läpparna. Din korta men vackra text gjorde mig glad. Tack för det. :)
2007-05-07

  prinscess VIP
den var vacker
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman