Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Dan Cederholms dikt Venus och Mars. Tack för inspirationen Dan. Jag bestämde mig för att leka med tankar och ord :)


Venus och Mars ;)




- När Venus träffade Mars

Två svävande celestiala kroppar
stannade stilla i stundens orgasm
samlagets hemlighet . . .

- När 6 och 9 blir ett
I denna euforiska stillaliggande position
evighetens symbol återskapas

- Gudomlig kärlek

Två läppar som talar som ett
Man och kvinna
och kärlekens ande de skapar

Oändligheten. . .

6+9=8




Vill du leka med din penna?
(Om man ritar 9 och sen 6 ovanpå 9 kan man se
siffran 8 och när man har en liggande 8
blir det oändlighets symbolen)

Översättning: När en man och kvinna möts
och verkligen älskar varandra, betraktar
varandra som Gudaktiga; i älskogens
"ultimata" stund kan ett liv skapas, ett barn!
- Barnet blir evighetens bärare.

Livet fortsätter sin existens
i oändligheten - själen lever vidare?

Samtidigt som enligt ett numerologins system(Pythagoras)
9+6=15=1+5=6
vissa anser att siffran 6 står för människan.

Men kom ihåg:
det finns olika system, olika tolkningar men vad som verkligen ÄR,
är vad du tror att det känns rätt för dig.




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 21:33



Bookmark and Share


  Kim Alexis
Riktigt imponerande!
Om man bara läser, utan att ta till sig, så känns denna text just som det du har kategoriserat den som - bara ord. Men jag ser inte bara ord - jag ser poesi på högsta nivå. Tycker symboliken med 6, 9 och 8 (oändligheten) är helt fantastisk.
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman