Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Lars Gränslöf dikt: Människokännedom filosofi


Antifilosofins filosofi




Vi är alla unika och ej normala!
och detta innebär att 
normen är att vara unik
så de som är unika
är normala
och de som avviker från normen
- de abnormala
är de som försöker vara normen
utan att vara en del av normen

Abnormalitet är att
inte vara sig själv för att kunna vara normen

men normen är en del av Vi
går man utanför normen
blir man samhällets missfoster

Men abnormalitet är lika viktig för normen
annars hur kunde vi definiera normen som är oss
om motsatsen inte fanns?

Följaktligen normalitet och abnormalitet
är vad normen normal består av!

Slutledningen:
Våga vara precis den du är!
Du är lika viktig ändå!

Antifilosofins klocka tickar!
Uttryck dig själv människa!


 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-05-08 11:47



Bookmark and Share


  Anders P VIP
filosofiskt men lite för ordrikt för min smak. Jag tror du kan koncentrera budskapet.
2007-05-08

  Lars Granlöf
Helt underbart rätt tänkt.
Men antifilosofi det ej är.
Utan genomtänkt filosofi
av högsta klass.
/Filosof Gran.
Tack för att du nämner mig som inspirationskälla.
=) =) =)
2007-05-08

  Mangal VIP
En abnormalt stor applåd! Är antinegativ till detta - mao gillar!
2007-05-08

    Nattviol
kloka ord som tål att upprepas
tills innebörden sjunkit in i våra
klena medvetanden...
och motsatser behövs för att kunna
existera - javisst!
detta är människans största problem
- att vi inte kan tolerera ´avvikelser´
(naturen gör det inte... men vi slår
oss ju för bröstet och hävdar att vi
och vårt medvetande ´står över´
naturen...)
det finns inga bortkastade liv -
bara liv som har kastat bort sig
själva... i tron att de inte duger!
2007-05-08

  Jojo
Härlig läsning. Jag ska göra mitt bästa att följa din uppmaning.
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman