Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannelsernas förbarmade förbannelse(en rad)


~ ¤ ~

- Du är fri; i ensamhetens multiuniversum!

~ ¤ ~




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-05-08 14:48



Bookmark and Share


    Donna
...så fri är du som du tillåter dig vara...ensam-fri och oändlig...eller begränsad...igen...free your mind!...
2007-05-08

  Lars Granlöf
Sitter på mitt näckrosblad ännu
och studerar stjärnorna...
Fri från sanningens fantasi.
2007-05-08

  Stardust VIP
Låter ju skönt! Fast man skaffar sig alldeles säkert nya bojor, nya band och fastnar i klistret ändå!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman