Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyslexi el krönika



Mina ords skuggor förföljer mig
varje bokstav speglas på
vattnets yta . . .

Men ändå kan jag inte se
sammanhanget .

 

 

 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-11 20:33



Bookmark and Share


  Marita Persson
Tolkar det som ansvaret som följer av att sätta sina ord på pränt. Samtidigt...dyslexi? Ja kanske dä`.. Tänkvärd, en dikt som \"bjuder in\".
2007-05-12

  Anders P VIP
sammanhanget finns på djupet, du måste krusa ytan för att se.
2007-05-11

  DanSan
**************************

Jadenhärvarbrapåminner migom
attjagär\"lostinspace . . .\"

**************************
2007-05-11

    Nattviol
på ett högre plan
med tanke på kommentaren
inunder...
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman