Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl


Det finns ingenting mer
mellan mig och dig.
Kom inte och säg till mig
att jag är din bästa vän.


Du vet såväl
att du har brutit dina löften.
Och ändå pratar du med mig
som om du aldrig har sårat mig.


Skäms du inte
när du frågar om hur jag mår.
Känner du inte inombords
hur mitt hjärta slår.


Mitt hjärta som du
flera gånger har sårat
Mitt hjärta som lät dig
att få en mycket speciell plats.


Du vet såväl
att du sa ord som du inte menade.
Och gick bakom min rygg länge
tills jag sa Farväl.




Fri vers av Manal
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-03-07 23:29



Bookmark and Share


  Dilsewat
modig dikt - där du visar styrkan i att försvara människans integritet...
2005-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal