Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till mamma, men hon har inte fått läsa den.


Min mamma


Titta på mig mamma
och säg att du är stolt över mig.
Titta på mig mamma
och säg att jag är en god människa.

Men mamma
jag har kommit på dig nu.
Du visar dina ord
genom dina blickar.

Det fick jag reda på igår
när du tittade sådär på mig.
När dina ögon blänkte
och visade mig kärlek.

Att jag inte har märkt
alla dina blickar förut
De blänker likt en stjärnas ljus
och får mig att bli alldeles varm inombords.

Mamma, min ljuvliga mamma
du är en pärla.
Så du bara vet
jag ska alltid ta hand om dig.




Fri vers av Manal
Läst 884 gånger
Publicerad 2005-03-07 23:30



Bookmark and Share


  Dilsewat
fint, sådana ord, jag känner igen mig själv... i nästan varje ord i dikten...
2005-03-10

    Malin Johansson
mycket fin dikt om mor och dotter relationer :)
2005-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal