Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord



Det var inte med meningen att
jag skulle läsa de få orden.
För jag har länge undvikit
alla smärtsamma minnen.

Men när jag bläddrade igenom
mina papper.
Så råkade jag finna
ord som fräter mitt inre.

Och genom dem orden
förklarade du din kärlek till mig
Den kärlek som aldrig slocknar
precis som stjärnorna.

Om du bara visste hur ont det gjorde
att läsa dina ord.
Det var som om någon
slet ut mitt hjärta.




Fri vers av Manal
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-03-07 23:47



Bookmark and Share


  Dilsewat
sårande, att det även slits i mitt hjärta när jag känner mig in i dessa ord.
2005-03-10

  Cattis Rönn
i min hjärterot...känner så väl igen det! Bra beskrivet!
2005-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal