Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle bort från dig.

skulle bort från dig
i hopp om bättring för oss båda
det hade varit trubbel en tid
och jag såg det som enda lösningen

skulle ta ett tåg långt bort

sprang till tågstationen
tiden var knapp att hinna
med just det tåget
som jag var tvungen att ta

jag skyndade mig andfådd
hinner jag hinner jag
snurrade runt i huvudet
jag hann inte

en gammal tant hade sett mig
hon gick fram till mig på perrongen
var det meningen att du skulle med det där tåget
frågade hon och klappade mig på axeln

tydligen inte
svarade jag

det var nog inte det




Fri vers av Vickin
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-05-10 11:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi värjer oss för uppbrott...
Kanske missades tåget avsiktligt...undermedvetet.
Man vet vad man har men inte vad man får.
2008-06-10

  Katja-
Riktigt bra!
Bokmärks:)
K.
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Vickin