Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta har alltid rätt, även fast allt ses som fel


Jag är nog kär
i den fulaste flickan i världen
enligt henne alltså
men gud vete
vad sanning är

För jag har tröttnat
på alla dubbelmeningar
trött på alla blickar som
säger annat än
vad din tystnad gör

Att sluta lyssna
på dina ögon hade
nog varit bäst
och lita på
läpparnas lögn

Fasen
jag är nog kär
i den fulaste flickan
enligt henne förstås
men jag kan inte säga något

Jag äger inte den upphovsrätten




Jag äger ju




inte ens rätten




till att bli sårad




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 11:25



Bookmark and Share


  Vitsippa
gölllll, jag gillaren.
2007-05-13

  Zabina
\"Att sluta lyssna
på dina ögon hade
nog varit bäst
och lita på
läpparnas lögn\"

- Men det är ju så svårt, eller hur?
En mycket vacker dikt om uppgivenhet och oviss kärlek.
Det här gillar jag.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen