Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuförtiden

 

 

 

Nuförtiden har jag så lätt för att vahetere glömma glömma saker

Nuförtiden har jag svårt att hitta vahetere vahetere orden

Nuförtiden känns det bara så _ _ _ _

Det ska stå tomt

Det är ett tecken på vahetere

Jag har läst om det i en vahetere

En sån där som man öppnar med vahetere pärmar och blad

Och jag har svårt att ha åsikter

Eller det kanske jag inte har

Vad tycker du

Har jag svårt för att ha såna där

 

Jag litar på dig

Om du säger att det är så så är det så

Eller kanske inte

Det kanske är någonting helt annat

Nuförtiden har jag så lätt

Eller svårt

Det beror på hur man ser på saken

Vilka ord

Heter det ord

Jag

Vilka ord man sätter efter

Vilka ord man sätter efter kan helt och hållet avgöra

Om det är lätt eller svårt

Nuförtiden

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 23:38



Bookmark and Share


  Agnes
*ha ha*.... ja vahetere... den va\' bra, eller va\' tycker du?
2007-06-08

  asplausibelt
Håll dig bara i närheten av mig, jag hittar alltid ett ord eller två, sedan kan du nicka när jag är klar...
2007-05-15

  MMo
Och ja, den är, vahetere, sådär som när det inte är dåligt. Vahetere.
2007-05-15

  MMo
Ah, man blir så insnräjd i den att de tär svårt att hitta ut.

(det här är någonting positivt. jag tycker om labyrintiskt läsande. då kommer man ifrån den alltför raka vägen livet normalt sett består av.)
2007-05-15

    Ling
Mitt i prick! Bra skrivet.
Skulle passa på en scen.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal