Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett berg av begravda städer


regnet hade upphört
mjölkvita skyltdockor låg slocknade
utspridda bland blanka stålskelett

oljan speglade regnbågen
i en bro över olösligt vatten

uppsträckt mellan fuktiga ruiner
av inhägnade olivträd
såg barnen insektsvärmar suga dagg

nio lager ned
begravdes en himmel i rost




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1081 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-05-16 16:39



Bookmark and Share


  Antropofagen
Ett berg av rester, sopor, skelett och svårnedbrutet träck.
Så Madmax-apornas planet. och bra.
2007-05-26

  Hans w-art Westlund VIP
som en fimsekvens.. matrix.. eller terminator.. de tolv apornas arme.. gillar den defintift
2007-05-25

  Tärningen är kastad
Ska till Cypern snart,där ska visst finnas en stad eller något sådan som man kan se genom ett galler.Kommer troligvis att tänka på din text då
2007-05-19

  molly crayons
mmm. riktigt bra.
2007-05-18

  Nina V A
känns som om jag står i ett inferno där det \"värsta\" har lagt sig, som en sekund efter helvetet, det ryker och pyr ibland ruiner, solbrända barfotabarn med ansikten som söker finna vardag igen och olivträd som dignar utan att förstå, katastrofen.
Intensiv, stark och bildframkallande text, väldigt bra!
2007-05-18

  ögonblick
jag är helt tagen. det här är ett mästerverk...
2007-05-18

    lillapoeten
Klar applåd! *ler stort*
2007-05-18

  © anakreon VIP
Ännu en självklar applåd!
2007-05-18

    BetweenTheLines
vackert beskrivet på ett posttraumatiskt epilogpoetiskt aftermathsätt

\"nio lager ned
begravdes en himmel i rost\"

snyggt och proffsigt
2007-05-17

  himlens hemlighet VIP
den blev bra - no schnack! :)
2007-05-16

  Wingardium LeviosA
Det är inte sista, eller första raden som fångar mig.

Det är din perfekta fantasi, och din ovanligt målande meningssyntes. Jag fick en mycket postapokalyptisk bild av den här dikten. Dagens favorit helt klart!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP