Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
copyright av bilden Dan Cederholm: eldens ring och hoppets fjäril.


Avslappningens hemlighet

 


Jag vill känna hur du trycker din rygg
mellan mina ben, när vi sitter där
vid stranden . . .

jag vill känna med mina fingertoppar
hur din hud ryser vid min beröring;
hur hårstrån reser sig och viker sig
efter lite motstånd, ger sig efter min smekning
och då blundar du och lutar dig bakåt.

Vart befinner du dig i tiden då?

- Känner du behovet att få veta hemligheten?




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-17 21:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
något fint om närhet
känns som om jag varit där en gång
2007-08-06

  "Silver" VIP
Den är ovanlig för att vara från din poesi ... en stark närvarokänsla i en konkret situation som fångas upp, två människor på en strand, beröring i det ögonblicket.

I sista raden kommer den åter, den stora känslan av Vi, Alltet, Hemligheten - om man väljer att tolka det så.

Fin övergång från situationen till frågan!
2007-05-18

  Wingardium LeviosA
Fick allt läsa två gånger och smaka på var jag befann mig...

Jag kände ljus längtan, kände mig intim med dina tankar...
2007-05-18

  devilsangel
härligt, skön, sensuell..Me like :)

Men jag vill inte veta hemligheten, vill fantisera...
2007-05-17

    Donna
...spännande tidsmaskins-evighets-nu-känsla
...med solvarm sand...allt är möjligt...mysteriet finns...
2007-05-17

  ettjag
underbart!
2007-05-17

    Nattviol
total avslappning!
sand mellan tårna
vetskap om gemenskap
fin!!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman