Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intellektet är kargt ikväll...mycket kargt!


ordtorkan slår till

så går vi här och lunkar…?
funkar, klunkar, runkar…NÄ

så går vi här i livet…?
tid som blev oss givet…hm, given?
klivet, blivet, skrivet…NÄ

så går vi kring i världen…?
färden…hm, tråkigt…använts förr
flärden, härden, bär den…NJAA

livet går sin gilla gång…`?
trång, lång, fjong…NÄHÄ

livet framåt rullar…?
bullar, kn…NJA…inte min grej…

förlåt gott folk, min ursäkt tag
i kväll skrivs ingenting av vikt
min hjärna är i olag
och då blir det ingen dikt




Övriga genrer av Eline.P
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 21:51



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
\"Skänk mig nu bara
ett rimord på sol
när jag redan har använt
fiol och viol\"
(Nils Ferlin)
Hans applåd blandar sig nog med min...
2007-05-25

  Kent Love
du har i alla fall humor ...fick mig att brista ut i ett gott skratt...ingenting vi gör är förgäves...
2007-05-20

    Maria Malm
Det blev roligt ändå..
2007-05-18

  ÅsaLena
Kul :) Men trägen vinner - det blev ju ett rim i sista versen!
2007-05-18

  Lena Renman
:-) Trött Lena hemkommen från middag och film. myyycket mat...
2007-05-17

    JJ VIP
Med tanke på vissa rim....så är det kanske offeciellt \"tur\" men inoffeciellt så tycker nog den lite snunskiga nyfikenheten det är riktigt synd.....men det är ju bara oss emellan.....Hehe! Mvh. JJ.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P