Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag mot drömmarnas land

Slingrande tankar
Ett hjärta utav stål
En mask gjord av cement
Pryder ditt vackra ansikte

För du vill inte visa dina tankar
Eller vad ditt hjärta känner
Vad är det som pågår i dina tankar
Jag vill förstå

Sötnos,
Jag vill kyssa dina läppar utav is
Se in i dina ögon kyliga och gråa
Så jag kan få en glimt av din själ

Ta min hand
Hoppa med mig
Vill du upptäcka kärlekens oändliga ocean
Min älskade?

Om du trillar,
Jag fångar dig innan du når marken
Om du gråter,
Jag torkar dina tårar

För vet du vad älskling?
Jag stannar hos dig.
Även om du sårar mig så
Kan jag inte göra annat än älska
För du har mitt hjärta
I en burk hängade runt halsen

Dröm med mig,
Upptäck vår fantasivärld med mig!
Vi kan vara lyckliga tillsammans


Bara jag och du
Vi som älskar varann
Mer än livet själv.




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten