Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Håll tyst, ungjävel!\"

Du som avsiktligt trycker ned någon
Även om du håller denne kär
Varför fortsätter du med idiotin
När denne säger att hon krossad är

Du som skriker och fräser
Mot alla i din omgivning
Världen är orättvis
Men måste du bete dig på detta vis

Du som bara håller tyst
Varför ropar du inte högt
Varför låta dig bli kontrollerad
Skrik ut varenda orättvisa
Låt dig skapa en hatvisa

Du som gör allt
Endast för att provocera
Du får lära dig ta det kallt
Annars smällar du får flera

Det jag vill här säga
Är att håll inte tyst
Men skrik inte för mycket
Låt inte orden tappa meningen

Vägra bli nedtryckt
Men tryck heller inte ner andra
Det är rätt så lätt
Att inte göra andra illa
När de inte orsakat ont på något sätt!












Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-18 11:35



Bookmark and Share


  Bissen
BLickar tillbaks till tonårstid och barndom och det ständiga \"håll käften ungjävel!!!!\"

Meningen \"Låt inte orden tappa meningen\" är superbra!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten