Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text direkt från hjärtat. Kanske inte direkt poesi...


Fy fan för dig!

Farsan, det är så mycket jag vill säga dig
Jag är trött på din förbannade dubbelmoral
Inte konstigt att alla flyttar en efter en
Du splittrar vår familj utan att ens se dig om

Fy fan för dig, som gör såhär
Jag stannar bara för mamma
Snälla, älskade mamma är
orsaken att mina syskon fortfarande kommer hem

Fy fan för dig och ditt tjat
Du bara gör en massa skada
Bara låt mig vara ifred
Jag orkar inte med ditt prat

Dagen du gav min syster en smäll
Den dagen beslöt jag mig för att hata dig
Jag spottar på dig, du sårar mamma
Jag förstår inte hur hon står ut
Stackars mamma som sitter fast mellan oss och dig

Hon älskar oss men även dig
Jag hörde hur ont det gjorde i hennes röst
När hon bad min syster att inte straffa henne för något du gjort
Alla bara flyttar och snart är jag ensam kvar
Stackars dig, som bara mamma har




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 17:53



Bookmark and Share


    Bim
..en bit ur livet,ett stycke av någons verklighet,-bra skrivet.Hälsn.Bim
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten