Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solens skugga


Här är jag
dansande mellan
ljus och mörker
i kanten på varje skugga
och låter ingen ta mig
till närhet

Är jag sanning
eller valsar jag med
lögnen för dig?
Branden tar sig nu igen
rädda det som räddas kan
men inte mig

Tudelad egenhet
och svärtan skrattar
vid varje påle
Som går genom sanning
för att lögnen ska få leva
en dag till




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-05-20 22:12



Bookmark and Share


  Glitteringly
Bitterheten ekar genom texten och det är starka känslor som genomborrar läsaren. Gillar första raden (kraftfull inledning) och sista stycket, det känns väldigt flytande på något sätt. Bra.
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen