Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsmålning



dina sträva händer
som sammet mot huden
målar mönster
längs min kropp
i ljuset av stearinets
fladdrande låga
skapar de bilder
följer minsta linje och kurva

dina fingrar i mitt hår
bundna av mjuka lockar
väver ett njutningens nät
till rytmen av mina andetag

du smeker
ger liv åt min hud
under dina händer växer jag
färgad av kärlekens
levande färger

du blir konstnären
jag är möjligheterna




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-22 13:41



Bookmark and Share


  Luminus
Så naken och spröd din sensualitet är. Jag dansar med de målande fingrarna längs linjerna på den målade kropen.

Jag gillar speciellt slutet:
\"...under dina händer växer jag
färgad av kärlekens
levande färger

du blir konstnären
jag är möjligheterna\"

Den här är vacker!

gita
2007-07-02

  Mangal VIP
Att se sig själv som en möjlighet är stort! Tycker mycket om den här texten! Att ge sig hän och öppet mötas - en dröm jag önskar alla. Kanon!
2007-05-24

  Jan Linderoth
Att skriva dikter med fingrarna på någons hud är ett fint sätt att visa sin äkta kärlek! Underbar dikt!
2007-05-22

    Mr.painter
Fint flöde i konstens anda
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare