!
Stunden du klickade på denna text spårar de dig!
Du är en av oss nu!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Skyll dig själv!
Stunden du klickade på denna text spårar de dig!
Du är en av oss nu!




Tokfias spådom



Som glitter på vågornas yta,
osynlig men ändock synlig för den
som vill se eller hitta den - SIS

viskning 
(titta på ditt ID kort)

 
Dagens arkitekt gör anspråk

- Lägger beslag på dina blå kopior
tror du att du är unik? - SIS

                                           

                                       \\I/
                              K O N T R O L
                                       /I\\




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-23 18:55



Bookmark and Share


  Mangal VIP
// Numera finns det intelligenta dammkorn, som man dessutom kan koppla ihop i trådlösa nätverk. Den här texten är skrämmande bra! //
2007-05-24

  Jan Linderoth
Smyger försiktigt härifrån! Med en blick över axeln, följer du med?
2007-05-23

  Jorska
=) LÄCKERT!
Keep on living outside the box!
Udda, annorlunda och så totalt fängslande!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman