Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt min ensamma grusväg bli en plats för två

Jag går i en vacker gotisk klänning i sammetstyg
På en grusväg med små, små ljus
Svävandes i luften som stjärnor i miniformat
Klänningen är lite ituriven
För jag har trillat i gruset flera gånger
Men än går jag vidare

Himlen är fylld med svarta moln
Av all min ångest och ledsamhet
Jag längtar efter solens strålar
Och en annans kroppsvärme

Jag vill att det ska sluta regna på mig
Där jag längs den ensamma grusvägen går
Att jag ska torka mina tårar och verkligen kunna le
Jag vill vika av från vägen och hitta dig
Vandra med mig, hand i hand
Ty jag önskar att få all din kärlek
Liksom du får min.




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten