Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dyslektiker uttalar sig om FN

 

- Vad handlade tidningens första sida om? frågar polaren
- Nånting om NF
- NF?
- Ja, NATO FRÄLSARE, alltså
 - Ok . . . du får berätta mer om det sen
kör nu det är vår tur att tanka bilen
- Ja, just det!
- Just det vadå?
- Det handlade också om rättvisa resursfördelningar.
-Okidoki ! Nu hajar jag!

((( båda skrattar och utropar samtidigt )))

- och landets hajar måste lära sig simma! 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-05-25 17:57



Bookmark and Share


    Nattviol
men sköna du, var får du allt
ifrån?????
störtskönt! ******\'
2007-05-25

  Jan Linderoth
Du är ju faktiskt skitrolig! Men jag är inte förvånad, med ett sådant allvar blir det ju bara bra!
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman