Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens kvinna



vild som en stormvind
rider hon över åtråns fält
och lustens ängar
starka muskler bär henne fram
denna underjordens drottning,
månens och trollkonstens gudinna

hon härskar över natten
och ger liv åt dagen
vinden dansar i hennes hår
då hon rider till gryningens rand
dold bland drömmar och skuggor
i månsken som belyser hennes väg

i ständiga jakt
lockar hon med mjuka läppar
och förföriska ögon
erotikens pärlglans på hennes hud
trollbinder begäret
när hon stjäl lust och fantasi

lycklig är den man
som fångar frihetens kvinna




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 558 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-25 21:49



Bookmark and Share


  jasminflowa
verkligen jättevackert. En tanke om att fånga frihetens kvinna; är att den man mycket möjligen slutar med hjärtat krossat.
2007-09-21

  Jan Linderoth
Dina dikter är fulla av gudinor och skogsväsen och vestaler!
Det ger en härlig storhetskänsla och vingslag från olympen och storskogen hörs tydligt. Gillade erotikens pärlglans! Ser det och käner det! Dena bokmärks och appåderas så högt jag kan.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare