Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chefen i mitten, pinga i vänster av texten


Rollspel

 





Lek med mina ord
gör dem till dina
Lek med mina fraser
ge mig makt

En piga tar av sin dräkt

- Den rosa kaninen!
  jag är den! Hopp! hopp! hopp!
  Spring efter mig,
  glöm vardagen,
  lev här och nu
  Hipp hipp hipp!

- Ska vi spela det gifta paret?

- Ja, visst!

- Vad ska jag göra då?

- Ligg stilla och låtsas att du har huvudvärk!

- Nja, nu känner jag mig uttråkad!
kan vi inte spela någonting annat?

- Ja, visst! Vad vill du?

- Jag vill rida dig!

- Jaha . . .

- Tveka inte! Ställ dig på alla fyra.
  Du är en åsna och jag din fru som rider åsnan!

- Okidonki! Vart vill du att jag ska ta dig till?

- Till min aerobics tränare

- Varför?

- Han botar min huvudvärk!

- Rollspelet är slut! Vad snackar du om?

- Min herre, visste du inte att alla lekar
  har en del av sanningen i sig
 Den rosa kaninen!
  jag är den!
  Hopp hopp hopp
  spring efter mig,
  glöm dina bekymmer,
  lev här och nu
  utan att göra någonting åt
  dina bekymmer!
  hopp hopp hopp?

- Nu är det inte lika kul längre
  ta din dräkt på dig piga
  och hämta mina tofflor!!!

 

 

 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-26 19:35



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
hopp hopp hopp?

Denna var ju bara för skön *ler stort*
Du har en enorm fantasi o dina dikter har stor variation!
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman