Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm om att vara kär.

ett hopp som alltid finns där,
en dröm om att vara kär.

en känsla som alltid någon lyckas krossa,
och tilliten för varje gång lossa.

varje gång går man på det som sker,
man ser inte det som alla andra ser.

det är lätt att drömma sej bort,
även om denna dröm oftast blir kort.

man lever lyckligt ett tag,
men efter sveket blir man återigen svag.




Fri vers av theredroses
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-28 19:34



Bookmark and Share


    Brell
Tyväär är det ofta så - skrämmande blir tanken på att bli kär...som väl är lyssnar inte hjärtat alltid på hjärnan...men men.
Mycket bra skrivet om det tunga.
2007-12-04

    Klöver knekt
Tung läsning om den mörka sidan av kärleken. Tappa inte tron!
Fintskrivet med fina rim.
2007-11-23

  Albert
du får till det bra med dina rim
kanske skulle försöka jag också, med rim, det blir lite kul
fast innehållet i sig kan vara tungt
2007-07-27

  Lejonhjärtas poesi
Klockrena klokord, men dagen må komma när kärleken i verkligheten överträffar drömmen.
2007-06-03

    snöö
Så fint du beskriver hoppet och smärtan
2007-06-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så sant, så grymt sant man får drömma för ett tag innan ens hjärta blir krossat, om ändå det inte varit verkligheten.....
gillar rimmen de gör det hela.. tydligare
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

theredroses