Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...älskar jag dej mer.

för varje dag som går
älskar jag dej mer

för varje dag som går
lär jag känna dej mer

för varje dag som går
blir jag gladare o gladare att jag har dej

för varje dag som går
blir det svårare att vara utan dej

för varje dag som går
vet jag att du är rätt för mej

för varje dag som går
vet jag att jag aldrig vill mista dej

för varje dag som går
vill jag mer o mer att det alltid ska vara vi

för varje dag som går
älskar jag dej mer.




Fri vers av theredroses
Läst 545 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-18 08:47



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Någon borde bli väldigt stolt över dessa ord. Snyggsött må jag säga.
2008-03-24

    snöö
Underbara ord. Att kärleken ökar ju mer du lär känna honom betyder nog att han är den rätta för dig.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

theredroses