Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig.

att vakna varje morgon med dig,
är som att vakna upp i en dröm för mig.

att längta efter dej hela dagen,
gör så att det pirrar i magen.

att sedan ha dig här,
jag hoppas du vet hur underbart det är.

att vara flickan som tillhör dig,
det är lycka för mig.

jag älskar dig.




Fri vers av theredroses
Läst 564 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-24 09:04



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kärlek rätt och slätt.
2008-09-26

  Bjarne Nordbö
Kärlek rätt och slätt.
2008-09-26

    Klöver knekt
en kärleksförklaring, hoppas rätt läser den och får veta hur du känner.
2008-08-15

    snöö
Härliga känslor så vackert beskrivet om en djup kärlek.
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

theredroses