Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskas, älskas på riktigt.

Jag vill ha kärlek,

Jag vill ha närhet,

äkta kärlek.


Jag vill ha närhet,

närhet som varar,

trygghet.


Jag vill bli älskad,

och älska tillbaka,

älska, på riktigt.


Jag är trött på allt spel,

på att bara vara.




Jag vill tas på allvar.

Jag vill älskas på riktigt.




Fri vers av theredroses
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-27 21:20



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är väl inte mer än rimligt att du får. Snyggt.
2007-12-04

    JJ VIP
En stark vädjan, där det ytliga är ratat... Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-11-22

  R-M
*VILL OXÅ!*

kram!
2007-11-18

    snöö
En önskan som du nog delar med de flesta. Hoppas du finner den snart. En fin dikt.
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

theredroses