Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag vill aldrig ur denna lycka kastas ur...

Länge har jag letat efter någon som du,
och jag har hittat dig nu.

Är så otroligt glad att jag fann dig,
och att du gillar mig.

Ibland kommer gamla svek upp och gör mej rädd,
jag gör mig för det värsta beredd.

Men du är inte som de andra,
jag tror att vi länge sida vid sida kan vandra.

Jag ska försöka att inte tänka på det som hänt,
min skyddsängel har nu sin finaste pojke till mig sänt.

Nu var det äntligen min tur,
och jag vill aldrig ur denna lycka kastas ur.




Fri vers av theredroses
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-24 07:13



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Den var söt. Den får mig att le.
2008-01-07

  Bjarne Nordbö
I lyckan lever man bäst. Det finns någon lycklig därute som har dej.
2007-11-24

    snöö
Vacker text. Hoppas att lycka består för evigt. Det är du värd.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

theredroses