Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och ja, jag vet att du vet.


Jag hoppas att du vet.

du finns här hos mej varje da´
och får mig att må bra.

i mina tankar finns du varje minut
jag önskar att det aldrig ska ta slut.

du är det finaste jag har,
därför vill jag alltid ha dej kvar.

du gör mej lycklig, du gör mej stolt,
jag har aldrig någons hjärta så hårt hållt.

ditt sätt att skratta och le
får mej att bara mer o mer vilja ge.

jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dej,
och hur du gör varje dag lätt att leva för mej.




Fri vers av theredroses
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 11:00



Bookmark and Share


    snöö
Vackert beskrivet om det vackraste. Din lycka gör mig så glad.
2008-02-03

    Klöver knekt
En fin kärleksfull dikt.
Söt!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

theredroses