Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är ju inte så länge, en vecka o lite till.

det känns ensamt
det känns tomt

snart är du hemma igen
snart är du här igen

men de känns så långt
de känns så länge

jag vill ha dej här
varje minut, varje sekund.

att vara utan dej såhär länge
är svårare än ja trott

det är ju inte så länge
en vecka o lite till

men de känns som en evighet
längtar till söndag

så jag får pussa på dej igen
krama dej, somna i din famn

jag älskar dej mer än något annat
hoppas du har kul älskling
men kom snart hem.




Fri vers av theredroses
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 08:42



Bookmark and Share


    Brell
Förstår känslan. Tiden är de älskandes fiende...
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

theredroses