Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den handlar om dig.

att höra ditt hjärta slå
får mig att bra må

att se dina läppar le
får mig att glädje se

att se dina ögon tindra så
får mig att vandra under en himmel blå

att lyssna på dina fina ord
får mig att vilja vara kvar på denna jord.




Fri vers av theredroses
Läst 519 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-11 10:47



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Stund som beskriver det som är,-bra.
2008-09-26

    Klöver knekt
söta ord.
2008-08-15

    mr cloud
vad fint !
[:
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

theredroses