Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
målning by nsw


Vad gömmer du bakom ögonlocken?

 




Synagogan var en enda lömsk lögn
Magog triangel var bara en del av sanningen

~ ¤ ~
1
   1 1
      1 1 1
         1 1 1 3
                1 1 1 2 4 5.
  och i sjön, ägg vilar stilla
tills de kläcks
och skriker
allt är en spegling, se helheten
spegelvända sanningar
är inte helheten se inte
bara en del av sanningen, se helheten!
0
1 1
  1 1 1 1
   1 1 1 1 1 1
   3 1 1 1 1 1 1 3
   5 4 2 1 1 1 1 2 4 5
   13
- sanningen kan ej divideras med två och bli hel.

- Om du blundar en stund ska du se vad som inte finns att se
Om du öppnar ögonen ska du se vad som finns för dig att beskåda;
Varje gång du blinkar ser du sanningen som finns i varje ögonblick.

 

 

 

 


 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 14:25



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
- Secret Intelligence Service ! *skratt* söker fortfarande för min intelligens :D
2007-05-29

  Mikael Lövkvist
Jag beundrar hur du söker förmedla din Syn. Det är vackert och djupt berörande. Och som jag skrev en gång förut, dina målningar påminner starkt om de australienska aboriginernas konst, vilket jag finner spännande.
2007-05-29

  Night Soul Woman
Ok då . . . jag ska ge svaret :D Vill du se sanningen, blunda med det ena öga och ha den andra öppet skifta därefter :))))))) Ser du samma sak nu?
2007-05-29

  Jan Linderoth
Blinkar och blinkar, då kan jag ju inte läsa DIN sanning, ju!
Och det vill väl ingen missa
2007-05-29

  DanSan
******************************

Mmmm. . . härlig lek med nummerologi
Ja sanningen kan aldrig vara hel i så
fall skulle jag vara den ända mäniskan
som levde här på jorden! Jag ser att du
får fram 13 som sluttal men det går
faktiskt att dela 1 med 3 och jag får då
fram siffran 3. . .

3 - KONSTNÄREN. Tallet visar behov förr
kommunikation och kan låta sin energi
komma til uttryk i skrift, tal, underhåldning
eller konst. Fara for overdrivne talanggåver
och brist på koncentration!!!

Talet 13 = 1+3 = 4 . . . 4 - ARBETSHÄSTEN.
Inget av värde undgås, alt uppnås och där
är goda möjligheter till att få alla detaljer
med vid god självdisciplin och koncentration.
Fara för att bli kall och allvarlig.

Tack för härlig läsning min vän!

**********************************
2007-05-29

  Night Soul Woman
http://mathworld.wolfram.com/MagogTriangle.html

allt annat är bara tankar och känslor. ;) Tack för din kommentar :) en tanke - experiment var det :)

Sköt om dig

2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman