Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inneboende

Glädjen kan bäras inombords
osynlig skymmer den inte medlidandet
utan omsluter det
och befruktar det







Fri vers av Vanja-Kristina Morgell
Läst 852 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-06-07 12:14



Bookmark and Share


  Connie
Helt underbart!
2014-03-26

  Gisela Nordell
mycket fint formulerat
om glädjen
insiktsfullt! Tack!
2009-06-13

    Madeleine Ågren (Maduska)
Fick mig att grunna. Stämmer! Tack för fin läsupplevelse.
2009-01-10

  Mattias Josephson
Verkar ha hittat en annan upptäcksresande i glädje här. Klart intressant reflektion. Ju fler gånger man läser desto mer inser man att du verkligen funderat kring detta. Vackert!
2008-06-30

  Bibbi VIP
Ja det hör ihop.
Applåd!
2008-05-22

  Göran P Rödholm
Glädjen som befruktare av medlidandet. Ja, tänkvärt. Snygg text. Tänkte på Ferlin när jag såg titeln.
2008-04-28

    ej medlem längre
Njutningsfulla ord...verkligen!
Tar till mig dessa och applåderar!
2007-06-08

  Per Rydberg
Hoppfulla ord som du formulerar fint!
2007-06-07

  Rachel Roth
tycker om denna!!

glädjen som omsluter medlidandet
vilken fin formulering för
den djupa empatin...och medkänslan

för glädje är ju något annat
än att vara glad..och skratta...
det är ju livskänsla..eller?
2007-06-07

  Gunwale VIP
En text att brodera och sätta upp på vårdcentraler o dyl!
2007-06-07

    Oprofessionell
helt sant är det du skriver om
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell