Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit


Jag kramar din skäggiga bevikelse
innan du lämnar
ser dig gå hemåt mellan husen

genom natten som gömde oss
för varandra

tilliten står gömd i skuggorna där du går

Jag vill något mer
- vill befria den


göra den gränslös




Fri vers av Vanja-Kristina Morgell
Läst 529 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-10 18:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Djup ropar till djup vid dånet av dina vattenfall; alla dina svallande böljor gå över mig." Psalt. 42:8

Kan tänka mig att det var så Du kände?!

Applåd och bokmärke.
2009-10-27

  Gisela Nordell
orginellt med tilliten
står gömd i skuggorna...
2009-06-15

  Rachel Roth
vacker text om tillitens skygghet...
tycker om!
2009-01-18

  prinscess VIP
jag känner en smekande viskning av kärlek här trots allt
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell