Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvaken



Dina ord väcker krafter
du aldrig kan ana
slumrande känslor som väntat
på ett tillfälle att blomma

Om du anat den kvinna du väckt
hade du haft modet då
för nu är hon vaken
och berusad av åtrå och kärlek

Du har rört vid mig,
kärleksfullt smekt min själ
aldrig har jag dansat så fritt som nu
och tillsammans vill jag dela stegen




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-06-09 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare