Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma...

Mamma,
Förlåt mig
Men det är inte mitt fel
Att jag mår så,
Gör så

Förlåt, mamma
Jag ska inte göra mig illa
Inte mer

Mamma, förlåt

Såret blev så djupt

Oh, förlåt mig

Jag var aldrig perfekt

Förlåt

Ville inte lämna dig här

Förlåt

Det gör för ont



Förlåt




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-06-11 20:17



Bookmark and Share


  Abandoned
Förlåt mig
Men det är inte mitt fel

att jag inte kan skriva bra kommentarer
kanske är det för att
jag inte ser något längre
för att dina dikter
är så vackra
2007-06-12

    Noyle
måste vara känslig idag, för din text fick det nästan att tåras i ögonen. Men antagligen var det för att dikten var bra.
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten