Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ler (inte mer)

Jag är den jag är,
Snälla försök att förstå
Jag gillar att vara ensam
Men jag hatar ensamheten
Bara låt mig vara.

Du ser såren
Men du verkar inte koppla
Jag mår inte bra
Förstår du inte
Eller vill du inte se?

Jag behöver ditt stöd
Varför vänder du ryggen till?
Jag vill inte att vårt förhållande
Ska vara såhär ytligt

Det är sanningen;
Ingen bryr sig sålänge vi ler.

[Jag ler inte, men du ser mig inte för du blundar för hårt]




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 18:10



Bookmark and Share


  Abandoned
glömde säga applåd och bokmärker :)
2007-06-12

  Abandoned
och vem av oss skriver bäst då?*peka på dej*
så otroligt vackert sorligt men ändå uppriktigt, du har dina egne regler, som strider mot de andras \"det som inte syns finns inte\"
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten